Συνάντηση του Συντονιστικού των Ταμείων με την Ομοσπονδία και… νέες ανακοινώσεις Συλλόγων για το ζήτημα

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times
Συνάντηση του Συντονιστικού των Συναδέλφων των Ταμείων και της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11.5.23 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
   Το συντονιστικό των συναδέλφων μετέφερε την απαίτηση για ανάληψη άμεσων και ουσιαστικών πρωτοβουλιών απ’ την πλευρά της Ομοσπονδίας για την επίλυση του ζητήματος που αφορά την υποβάθμισή τους μέσω των ΠΘΕ.

   Η Ηγεσία της Ομοσπονδίας δεσμεύτηκε – στη βάση ομόφωνων αποφάσεων που εδώ και καιρό έχουν λάβει τα συνδικαλιστικά μας όργανα – να πιέσει προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος.

   Η ΑΚΕ, εκτός όλων όσων ανέφερε, στηρίζοντας το συγκεκριμένο αίτημα, επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη το ζήτημα αυτό να αντιμετωπιστεί άμεσα, δεδομένων των οργανωτικών αλλαγών που προωθούνται και οι οποίες πιθανόν να οδηγήσουν σε απόλυτο εγκλωβισμό τους συγκεκριμένους συναδέλφους.

  Μετά από πρόταση των εκπροσώπων του Συντονιστικού, επιχειρήθηκε να γίνει συνάντηση με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κάτι που δεν κατέστη εφικτό, λόγω αδυναμίας του τελευταίου. Δεδομένου όμως ότι επίκειται τις επόμενες ημέρες συνάντηση της Ομοσπονδίας με την ηγεσία της ΑΑΔΕ, για συνολικότερα θέματα που αφορούν τον κλάδο, δόθηκε η δέσμευση στο Συντονιστικό των Συναδέλφων, ότι εκπρόσωποί τους θα παραστούν στη συνάντηση αυτή.

   Ταυτόχρονα… συνεχίζονται οι ανακοινώσεις Συλλόγων που καλούν στην ΑΜΕΣΗ επίλυση του προβλήματος.

   Δείτε ανακοίνωση του Συλλόγου Χανιών - Ρεθύμνου

   Δείτε ανακοίνωση του Συλλόγου Ημαθίας – Πέλλας - Πιερίας