Υποψήφιος στις εκλογές ο Γ. Πιτσιλής

Στυλ Γραμμάτων
  • ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ
  • ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Helvetica Segoe Georgia Times

Το δρόμο του κ. Θεοχάρη φαίνεται να ακολουθεί και ο σημερινός Διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής. Σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του με το κυβερνών κόμμα, στο οποίο τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για το πρόσωπό του. Εκτίμηση που βασίζεται στην αγαστή συνεργασία που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, την αποτελεσματικότητά του και την άμεση ανταπόκρισή του στα αίτημα και τις κατευθύνσεις του Μαξίμου.

Πληροφορίες μάλιστα συνδέουν τη μεταπήδηση του κ. Πιτσιλή στον πολιτικό στίβο με σχέδια για την επανασύσταση και ανάληψη απ’ τον ίδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, δεδομένης της εμπειρίας του ως Διοικητής σε μια μεγάλη και δύσκολη υπηρεσία, αλλά και των χαρακτηριστικών που επέδειξε κατά τη θητεία του. Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για κάθοδο του κ. Πιτσιλή στο Νότιο Τομέα της Αττικής, περιφέρεια στην οποία έχουν εντοπιστεί ιδιαίτερες αδυναμίες στο μέχρι τώρα ψηφοδέλτιο.

Τέλος, στην Πειραιώς θεωρούν βέβαιη - και τη λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους - την ενεργοποίηση ενός ολόκληρου Συνδικαλιστικού Μηχανισμού (που υπερβαίνει τα όρια της κυβερνητικής ΔΑΚΕ) για τη στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Πιτσιλή, δεδομένης της πολύ στενής σχέσης και συνεργασίας που διατηρούν τα τελευταία χρόνια.

www.eforiakoi.rg

1.4.2023